Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua, doar egal cu Djurgadens, din Suedia. Gabi Tamaș și Timo Gebhart au debutat pentru bucureșteni

Postat la: 04.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua a remizat, joi seară, scor 2-2 cu gruparea sudeză Djurgardens, într-un meci amical disputat în Antalya. Pentru Steaua au marcat Fernando Varela (min. 4) şi Jugurtha Hamroun (min. 21). Golurile nordicilor au fost înscrise de Michael Olunga (min. 25) şi Daniel Berntsen (min. 53).

Fundaşul Gabriel Tamaş şi mijlocaşul Timo Gebhart au debutat pentru campioana en-titre a României. Tamaş, care se află la al doilea contract cu roș-albaștrii, a fost integralist, în timp ce Gebhart a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Ciprian Marica.

Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea formulă de joc: Cojocaru - Papp, Tamaş, Varela (cpt) (Râpă 58), Toşca (Momcilovici 58) - Pintilii (Muniru 70) - Popa (Bawab 70), Stanciu (Mihalcea 79), Chipciu, Hamroun (Carp 84) - Marica (Gebhart 46).

Ultimul amical al Stelei, în stagiul de pregătire din Antalya, este programat sâmbătă, de la ora 14:45, cu gruparea slovacă AS Trencin.

///

Steaua va disputa diseară al cincilea amical al iernii, cu gruparea suedeză Djurgardens. În celelalte jocuri de verificare, roș-albaștrii au înregistrat două victorii, 1-0 cu Sturm Graz, 2-0 cu Ujpest, o remiză, 2-2 cu Young Boys Berna și o înfrângere, 0-3 cu Ludogoreț Razgrad.

Gabi Tamaș, Ciprian Marica și neamțul Timo Gebhart au șanse mari să fie pe teren, cu , cu echip care se află pe locul 6 în prima ligă din Suedia. Ultimul amical al Stelei, din cel de-al doilea cantonament al iernii este programat în data de 6 februarie, cu AS Trencin (Slovacia).

Amicalul dintre Steaua și Djurgardens este programat în această seară, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE