Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Abominații globaliste: Statuia unui bărbos transgender gol care alăptează un copil a fost amplasată în fața noului Muzeu al Genului din Danemarca

Postat la: 25.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O statuie a unui bărbat gol cu barbă si cu sâni de femeie care alăptează a fost amplasată în foaierul a ceea ce acum este cunoscut sub numele de Muzeul Genului din orașul danez Aarhus, a provocat o oarecare divizare în rândul publicului.

Statuia "Agape", înaltă de 3,5 metri, înfățișează un bărbat dezbrăcat, cu trăsături masculine clasice, cum ar fi umerii largi, șoldurile înguste, penisul și barba, dar care are și sâni de femeie și alăptează un copil.

Statuia realizată de sculptorul Aske Kreilgaard a fost proiectată folosind scanări 3D ale corpului său și al prietenei sale. Scopul statuii, potrivit lui Kreilgaard, este de a "pune sub semnul întrebării ceea ce ar trebui să fie și să poată face un bărbat".

TGP relatează: Potrivit site-ului său, este "unul dintre puținele muzee din lume, care se concentrează pe gen și egalitate".

După ce statuia a fost amplasată, sculptorul, fotograful și scriitorul Suste Bonnén a scris un articol pentru Kristeligt Dagblad intitulat "Statuia bărbatului care alăptează este visul unui pedofil".

"Nu este Agape visul unui pedofil? Un bărbat adult dezbrăcat care se bucură să pună un copil mic la sfârcul său pentru ca acesta să sugă este pentru mine întruchiparea a ceea ce visează pedofilii", a scris Bonnén.

Ea a subliniat că, deși mamelonul este o zonă erogenă pentru ambele sexe, "mama satisface nevoile copilului", în timp ce un bărbat care nu poate alăpta "nu face decât să le satisfacă pe ale sale".

"Eu nu văd că se joacă cu rolurile de gen, așa cum fac mulți alții. Văd o exploatare a copilului mic și un bărbat care se joacă cu propria satisfacție. De aceea mi se pare deranjant faptul că ambele genuri și publicul din ziua de azi salută acest mesaj: Bărbatul matur poate face ce vrea cu un copil mic, atâta timp cât îi spunem Agape".

"S-au schimbat multe în lumea percepției de gen de când Societatea Muzeului Femeii a văzut lumina zilei; de asemenea, rolul și funcția bărbaților s-au schimbat semnificativ", se arată pe site. "În unele zone, moștenirea culturală încă se bazează pe diviziunea de modă veche între genuri și roluri, în timp ce prezentul se așteaptă la o prezentare mai deschisă a tuturor genurilor."

Potrivit unui raport al Reduxx, muzeul "oferă educație sexuală pentru copiii din școala primară "printr-o viziune cultural-istorică și critică față de normă asupra sexualității și genului"."

"Normele societale pe care [copiii] le experimentează asupra propriilor corpuri sunt puse în raport cu istoria culturală prin intermediul obiectelor din istoria culturii sexuale. În acest fel, le arătăm elevilor că sexul, rolurile de gen și înțelegerea sexualității sunt înrădăcinate în istoria noastră culturală și că ideile despre gen, sexualitate și practicile sexuale s-au schimbat de-a lungul timpului", se arată în descrierea cursului.

Reduxx notează că, în 2018, "un endocrinolog de la Boston Medical Center a susținut că alăptarea este o metodă importantă de validare a identității de gen a unui bărbat trans-identificat".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE