Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Agenția de turism Mareea Comtur SRL Deva a intrat în insolvență

Postat la: 03.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat si anul trecut si anul acesta ca agentia de turism Marea Comtur SRL Deva controlata de Marius Usturoiu a dat multe tepe pe piata turistica romaneasca, dar, din pacate, institutiile statului cum ar fi ANT si ANPC au musamalizat cazul. Potrivit unui comunicat de presă transmis astazi, agenția Mareea anunță că este în imposibilitate de a mai onora ofertele.

În consecință, se va declanșa procedura de insolvență. „Cu părere de rău vă anunțăm că MAREEA este începând de astăzi, 03.09.2016, în imposibilitate de a mai onora angajamentele asumate. În consecință vom declanșa procedura de insolvență și vom încerca, în perioada imediat următoare, să gestionăm exclusiv rezervările curente (turiștii aflați în acest moment în unitățile de cazare din țară și străinătate).Astfel, începând cu data de 04.09.2016 nu vom mai putea onora nici una dintre rezervările confirmate. Pentru recuperarea sumelor datorate de către MAREEA, vă rugăm să vă adresați asiguratorului societății (polița de insolvabilitate nr: 8100258X) și să faceți demersurile necesare pentru recuperarea sumelor.", se arată în comunicat.

În luna august, o altă agenţie de turism, Genius Travel, își anunţa turiştii printr-un email că intră în insolvenţă şi că nu le va onora vacanţele cumpărate. "Relativ la pachetele turistice achiziţionate de dumneavoastră vă anunţăm că începând din 16.08.2016, societatea Genius Travel se află în stare de insolvenţă de fapt, urmând ca până la data de 19.08.2016 să depunem la Tribunalul Bucureşti o cerere de deschidere a procedurii insolvenţei. Sumele plătite de dumnevoastră vor fi înscrise în listele cu creditori ale societăţii şi veţi fi citat ulterior de către administratorul judiciar, pentru a vă înscrie la masa credală. Totodată, va rugăm sa nu mai efectuaţi călătoria aferentă pachetului turistic pentru că aceasta nu a mai putut fi plătită din motivele descrise mai sus. Ne cerem scuze pentru situaţia creată!", aşa arată mesajul dintr-un email trimis de agenţia de turism Genius Travel (membră ANAT) unui client care a cumpărat o vacanţă în Bulgaria pentru luna august. În acest context, agenția Mareea este a doua agenție de turism care își anunță insolvența în mai puțin de o lună.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE