Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DOLIU

TRAGEDIE. Corneliu Vadim Tudor A MURIT, luni seară. "Tribunul" avea 65 de ani

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei. Liderul PRM a fost transportat de urgenţă, luni, la spital, din cauza unor grave afecţiuni cardiace.

Diagnosticul medicilor a fost de edem pulmonar acut şi, în ciuda faptului că s-au străduit aproape două ore să-l resusciteze, decesul a fost confirmat de surse medicale din Spitalul Militar din Capitală. A ajuns în 2013 la acelaşi spital şi era cunoscut ca având mai multe probeme cardiovasculare şi diabet.

Vadim Tudor a fost fondator şi preşedinte al Partidului România Mare (PRM) şi a candidat la preşedinţie de cinci ori.

A fost senator în Parlamentul României în perioada 1992-2008, iar în iunie 2009 a fost ales în Parlamentul European pe lista Partidului România Mare, în nouă luni până în martie 2010 a participat la 15 din 37 de şedinţe în plen - prezenţă de 40,54 %. Vadim Tudor a vorbit în plenul Parlamentului European de trei ori, dar n-a pus nicio întrebare, n-a făcut nicio propunere de rezoluţie, n-a dat nicio declaraţie scrisă, n-a propus niciun amendament şi n-a întocmit niciun raport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE