Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FERMA VEDETELOR. George Vintilă a câștigat FINALA. Augustin Viziru a ajuns la spital

Postat la: 30.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FERMA VEDETELOR, emisiunea difuzată de PRO TV în de luni până sâmbătă, cu excepția serilor de vineri, și-a desemnat marele câștigător în persoana lui George Vintilă. Acesta a reușit să o învingă în finală pe Vica Blochina, singura femeie de la fermă care a ajuns în ultimul act al concursului. 

În finală ar fi trebuit să ajungă Augustin Viziru, dar actorul s-a accidentat la proba cu bușteni, s-a lovit în picior cu toporul și a fost transportat de urgență la spital fiind nevoit să abandoneze. Locul său a fost luat de George Vintilă, care a participat în acest fel la primul și ultimul său duel de la Ferma vedetelor.

Prima probă, dintre Vintilă și Blochina a fost cea a potcoavei norocoase. După primele zece încercări, niciunul dintre cei doi nu a reușit să arunce potcoava după băț, dar la proba suplimentară, Vintilă a reușit să agaţe o potcoavă, în timp ce Blochina a pierdut punctul.

A doua proba, cea a "mărului victoriei" a fost câștigată tot de George Vintilă, care a reușit în acest fel să își adjudece marele premiu de 25 de mii de euro pe care îl va dona unei cauze umanitare. Este vorba de o tabără specializată pentru copiii care au câştigat lupta cu cancerul care cărora le este greu să se adapteze.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE