Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscopul zilei de marti, 4 august. Schimbari radicale pentru anumiti nativi

Postat la: 04.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

BERBEC - horoscopul zilei de marti, 4 august

Zi de marti cel putin interesanta pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca li se face o propunere de natura profesionala pe care cu greu o vor putea refuza. Este posibil sa schimbe locul de munca foarte curand.

TAUR - horoscopul zilei de marti, 4 august

Si taurii au o zi de marti destul de palpitanta, din punct de vedere emotional insa. Nativii acestei zodii au marea surpriza sa descopere ca exista o persoana care-i simpatizeaza pe ascuns. Acest lucru va face sa fie foarte optimisti in ceea ce le priveste viitorul amoros.

GEMENI - horoscopul zilei de marti, 4 august

Gemenii au o zi de marti de milioane! Afla o serie de vesti minunate in ceea ce priveste un nou loc de munca pe care il vandeaza de ceva vreme si, mai mult decat atat, persoana iubita da dovada de din ce in ce mai mult atasament. Pe deasupra, fac rost si de o importanta suma de bani.

RAC - horoscopul zilei de marti, 4 august

Zi minunata de marti si pentru nativii di Rac. Acestia isi dau seama ca o persoana foarte draga lor si destul de apropiata reuseste cu brio sa iasa dintr-o stare destul de rea, prin propriile forte. Acest lucru ii va face pe nativii din Rac sa fie foarte mandri de acea persoana.

LEU - horoscopul zilei de marti, 4 august

Leii au o zi de marti neobisnuita, avand in vedere ca au ocazia sa dea dovada de tenacitate la locul de munca. Acest lucru nu va trece neobservat de catre superiorii lor, ceea ce ii va face pe nativii din Leu sa fie foarte multumiti de ei insisi.

FECIOARA - horoscopul zilei de marti, 4 august

Fecioarele incearca marti sa faca in asa fel incat problemele pe care le-au avut pana acum cu persoana iubita sa dispara. Din pacate, acest lucru nu se intampla ceea ce-i va face pe nativii din Fecioara sa fie si mai tristi. Insa, nu ar trebui sa dispere, avand in vedere ca lucrurile se vor rezolva de la sine, in curand.

BALANTA - horoscopul zilei de marti, 4 august

Balantele au parte marti de mai multe surprize in urma unor intalniri cu o serie de persoane care au putere decizionala pe plan profesional. Nativii din Balanta reusesc astfel sa faca rost de o serie de garantii in ceea ce priveste viitorul carierei lor.

SCORPION - horoscopul zilei de marti, 4 august

Zi de marti interesanta pentru Scorpioni, cel putin din punct de vedere amoros. Mai precis, persoana iubita le da de inteles ca este foarte dispusa sa le faca toate poftele, doar pentru a demonstra cat de atasata este de ei.

SAGETATOR - horoscopul zilei de marti, 4 august

Sagetatorii se confrunta marti cu o serie de probleme de natura financiara. Aceste probleme ii vor face sa isi puna multe intrebari cu privire la felul in care au fost obisnuiti sa isi gestioneze fondurile pana acum. Nativii acestei zodii vor avea parte de o perioada de introspectie puternica.

CAPRICORN - horoscopul zilei de marti, 4 august

Carpicornii vad pentru prima data marti o serie de schimbari in comportamentul persoanei iubite. Aceste schimbari ii fac sa se intrebe ce anume a generat o astfel de atitudine din partea persoanei iubite. Suspiciunile lor este posibil sa se dovedeasca a fi adevarate.

VARSATOR - horoscopul zilei de marti, 4 august

Zi minunata de marti pentru nativii din Varsator care isi dau seama ca persoana iubita face tot posibilul pentru a-i ajuta sa fie din ce in ce mai fericiti si mai in largul lor. Nativii acestei zodii isi dau seama ca au alaturi o persoana pe care se pot baza oricand. Mai mult decat atat, primesc vesti minunate cu privire la o importanta suma de bani si cu privire la starea lor de sanatate.

PESTI - horoscopul zilei de marti, 4 august

Pestii isi dau seama marti ca in sfarsti a rasarit soarele si pe strada lor. Nativii acestei zodii primesc o serie de vesti minunate cu privire la un important castig financiar, de care chiar aveau nevoie. Incepe o perioada foarte buna pentru nativii acestei zodii.

sursa: lyla.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE