Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primaria Bistrita cumpara casa pentru veverite la 4.600 euro si sistem audio-video de 167.000 euro

Postat la: 01.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primaria Bistrita este dispusa sa cheltuiasca, in acest an, nu mai putin de 21.000 lei pentru a le cumpara o casa noua veveritelor din parcul municipal, suma echivaland cu peste 4.600 euro, potrivit proiectului de buget ce va fi supus votului Consiliului Local in data de 2 februarie, transmite Agerpres.

In prezent, veveritele din parc au o casuta din lemn, unde sunt aprovizionate cu nuci de catre angajatii primariei. Aceeasi suma, de 21.000 lei, va fi folosita pentru amenajarea unei gropi de nisip in incinta Scolii gimnaziale nr.4 din Bistrita, iar cu 28.000 lei va fi cumparat un robot pentru curatarea bazinelor strandului municipal. De trei ori mai ieftina decat casuta veveritelor va fi masa pentru oficierea casatoriilor, solicitata de Serviciul stare civila. Costul acestei mese, care, potrivit specificatiilor, trebuie sa aiba dimensiunile 1200/800/800 mm, si trebuie sa fie din lemn masiv alb si in stil clasic, este estimat la peste 1.500 euro.

Una dintre cele mai scumpe achizitii din acest an ale primariei este sistemul video-audio-conferinta-vot-traducere simultana, pentru care s-au prevazut un buget de 760.000 lei (peste 167.000 euro). Spre comparatie, si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a aprobat saptamana trecuta, in buget, achizitionarea unui sistem audio si de vot nou, insa pretul acestuia este de cinci ori mai mic. Consiliul Local Bistrita se va intruni marti, in sedinta ordinara, pentru a discuta si vota bugetul pentru anul in curs, care se ridica, in total, la peste 251 milioane lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE