Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Producătoarea lui Teo Trandafir, Andreea Godeanu, pleacă la Pro TV

Postat la: 30.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Godeanu și Teo Trandafir au colaborat aproape 20 de ani, relația dintre cele două fiind foarte strânsă atât pe plan profesional cât și personal. Acum Godeanu a anunțat că emisiunea de vineri a fost ultima a sa la Kanal D și se va întoarce la PRO TV, acolo unde va realiza o emisiune concurs. 

Andreea Godeanu a fost producătorul lui Teo Trandafir în ultimii doi ani, la Kanal D, dar și în perioada 2000-2006, când emisiunea lui Teo era difuzată de Pro TV. Tot la Kanal D a lucrat la emisiunea Draga mea prietenă, timp de doi ani. A lucrat cu Teo și la Romantica, dar și la Prima TV. La începutul anilor 2000, a fost producătorul matinalului realizat la Antena 1 de Teo Trandafir și Mircea Badea.

Producătoarea a explicat pentru paginademedia.ro ce va face la PRO TV și cine îi va lua locul la Kanal D. "Mă voi ocupa de o emisiune concurs. Deocamdată nu pot da mai multe detalii, voi ști mai multe săptămâna viitoare", a declarat Godeanu.

"Teo rămâne. Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine și a înțeles. E vorba de o altă etapă în viața mea. Pot să spun sigur că Teo s-a bucurat foarte tare pentru mine", a mai spus producătoarea.

Noul producător al emisiunii Teo Show va fi, de săptămâna viitoare Alina Nicolae. Alina Nicolae a mai lucrat la Kanal D. În trecut, a produs, printre altele, emisiunea Răzvan și Dani și matinalul prezentat de Hora Brenciu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE