Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal al Românii au talent. Marius Călin, favoritul Mihaelei Rădulescu: O mizerie împuțită

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presa a descoperit că Marius Călin, tânărul ingineri din Pitești a fost extrem de dezamăgit pentru că nu a ajuns în finală și jurații l-au preferat pe magicianul cu care a ajuns în faza finală. Tânărul cântăreț nu se află la prima încercare de a ajunge într-un concurs organizat de PRO TV, după ce prima dată și-a încercat norocul la Vocea României. 

În vara anului trecut, Marius Călin a participat la preselecțiile Vocea României. Dezamăgit că nu a trecut mai departe, tânărul a scris pe pagina sa de facebook un mesaj dur la adresa organizatorilor show-ului.

"Am fost astazi la preselectie la Vocea Romaniei... o MIZERIE IMPUTITA... se stie dinainte cine intra, juriul este diferit, te tin 1 minut in care canti 3 piese, si nu stiu de ce sa se lege... aveam scris ca o sa cant 'con te partiro' (opera) si 'green green grass of home' si mi-au zis - dar ia canta tu o doina (waaa ma gandeam...specialitatea casei)... si fac aia- hmmm vibratoul tau denota nesiguranta... si apoi am cantat vreo 20 de secunde si din celelalte 2... si fac aia ca cica - NU AI PUTERE IN VOCE =))))) eu?!!! =))) m-au pus sa cant fara vibrato, am cantat... si la sfarsit cica - mai trebuie sa lucrezi la calitatile vocale, ne vedem la anul =))))))))))))))))))))))))))))))) iar cei mai buni au fost picati (si eu zic ca ma pricep sa evaluez o voce) si au luat panaramele lor... asa ca sa stiti la ce va uitati", a scris atunci Marius Călin.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE