Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sexy-consiliera lui Oprea: "Nu ştim să apreciem lucrurile bune facute de puţinii oameni de caracter"

Postat la: 25.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alexandra Dobre, consiliera personală de 23 de ani a lui Gabriel Oprea, a postat pe Facebook un mesaj în care spune că "e penibil să fie dată vina pe un om pentru un accident regretabil" şi le transmite celor care l-au criticat pe ministru să se documenteze "cât de mult ţine dânsul la cadrele din Poliţie".

Dobre a scris pe Facebook, sâmbătă noapte, un mesaj către cei care "au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea şi nefericitul accident rutier". Ea le transmite acestora că folosesc acest caz "în cel mai populist şi ieftin mod cu putinţă".

"Atenţie! Pentru toţi aceia care am văzut că au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea şi nefericitul accident rutier...De câteva zile şi mai ales astăzi, văd pseudo-jurnalişti, printre care şi doamna Mândruţă, care încep să folosească cazul poliţistului mort în accidentul din Bucureşti în cel mai populist şi ieftin mod cu putinţă. Pe lângă pseudo/jurnalişti apar şi pseudo/avocaţi şi pseudo/analişti politici care îşi mai dau şi ei cu părerea că deh...De la colegii din opoziţie nu am aşteptări. Ei fac o politică măruntă pentru că asta îi caracterizează. Ce mă doare cel mai tare este să văd însă că oameni de bună credinţă şi prieteni au ajuns să creadă aceste lucruri. Într-adevăr cazul poliţistului decedat este unul real şi de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presă în acest sens şi cred că lucrurile trebuiau lămurite şi incheiate", scrie consiliera personală a ministrului Afacerilor Interne.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE