Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Te cunosc de undeva - 9 mai. Cine sunt finaliștii sezonului 7

Postat la: 09.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sâmbătă seara, Antena 1 transmite gala decisivă a show-ului "Te cunosc de undeva", una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment a trustului Intact. Cei opt concurenți își dispută locurile din marea finală care va avea loc sâmbăta viitoare.

Te cunosc de undeva a ajuns la cel de-al șaptelea sezon, iar sâmbătă își desemnează finaliștii. În ultima seară a transformărilor dinainte de marea finală, Alina Eremia o va imita pe Miley Cyrus, Liviu Vârciu va fi coloratul și expansivul King Africa, iar Denisa și Raluca Tănase de la Bambi vor deveni pentru o seară rusoaicele de la t.A.T.u.

Oana Sîrbu se va transforma în Julie Andrews și va juca un moment de musical din "Victor, Victoria", un film din anul 1982, Andrei și Kamara de la Alb Negru îi vor imita pe Lady Gaga și Elton John, iar Cezar Ouatu va fi Levi Stubbs, solistul grupului Four Tops. Daniel Iordăchioae îl va întruchipa pe Liviu Vasilică și va purta costumul popular al regretatului interpret din zona Teleormanului, iar Lidia Buble va fi... Michel Buble, anunță realizatorii emisiunii.

Potrivit formatului emisiunii, patru dintre cele opt vedete, cei care au obținut cele mai multe puncte de-a lungul sezonului, vor intra în marea finală, care va avea loc săptămâna viitoare. Câștigătorul va obține un cec pe care îl va dona unei cauze umanitare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE