Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Violenţe la graniţa cu Serbia. Ungaria foloseşte tunuri cu apă pentru a împrăştia migranții

Postat la: 16.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Situaţie explozivă la punctul de trecere a frontierei Roszke - Horgos, între Ungaria şi Serbia. Poliţia maghiară a adus tunuri cu apă, în timp ce în jur de o mie de refugiaţi protestează în zona neutră dintre cele două ţări şi cer să li se permită să intre în Ungaria, relatează digi24.ro.

Situaţia este explozivă la punctul de trecere a frontierei Roszke - Horgoş, între Ungaria şi Serbia, după ce maghiarii au blocat granița, începând cu ziua de marți. Poliţia maghiară a adus trupele speciale şi tunuri cu apă, în timp ce în jur de o mie de refugiaţi protestează în zona neutră dintre cele două ţări şi cer să li se permită să intre în Ungaria. Ungaria a informat Serbia că a dispus închiderea pentru 30 de zile a punctului de trecere a frontierei de la Roszke-Horgos, a anunțat miercuri Ministerul de Externe sârb, după ce în zonă au avut loc ciocniri între migranti si politia ungară, transmite Reuters.

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE