Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Darius Vâlcov a fost eliberat din arest în aceeași zi în care a început urmărirea penală într-un nou dosar

Postat la: 24.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov a fost eliberat, marți seara, din arest preventiv după ce magistrații de la ÎCCJ au decis să admită solicitarea acestuia de înclouire a măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Decizia magistraților vine în aceeași zi în care procurorii anunțau începerea urmăririi penale într-un nou dosar deschis pe numele fostului primar din Slatina.

Darius Vâlcov, ex-primar al municipiului Slatina şi fost ministru de Finanţe, a fost eliberat din arest marţi seară, 23 iunie. El va fi cercetat în continuare sub control judiciar în primul dosar deschis de DNA pe numele său, unde e acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani. Aceasta este decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a admis, marţi, contestaţia lui Vâlcov faţă de măsura arestului preventiv impusă din data de 2 aprilie.

Darius Vâlcov a fost arestat preventiv la începutul lunii aprilie într-un prim dosar deschis pe numele său de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi luare de mită. În acest dosar el a fost deja trimis în judecată, pe 20 mai, alături de alte patru persoane: Lucian Şuşală (fost şofer al lui Darius Vâlcov), Minel Prina - primar al municipiului Slatina (predecesorul lui Vâlcov), şi afaceriştii Petre Bogdan Timofte şi Constantin Tomescu.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE