Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oprea nu mai asculta. Dragnea il vrea pe Ponta urgent in tara

Postat la: 24.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cum s-a vazut la putere, ajuns premier, Gabriel Oprea da semne ca nu mai asculta de tandemul Dragnea-Ponta. Informatiile Ziuanews, pe surse, ne specifica faptul ca dupa ce Liviu Dragnea l-a vizitat pe Ponta la Istambul, vinerea trecuta, Gabriel Oprea a fost la spitalul unde este internat premeierul desemnat. Oprea a promis ca va pastra echilibrul si va face jocul lui Ponta, in continuare.

Fapt pe care, la nivel declarativ, l-a facut. pe posturile de televiziune el a spus de mai multe ori ca merge in continuae cu Ponta si ca nu va trada. Dar dupa o zi, se pare ca puterea l-a cotropit. A declarat ca "In ceea ce priveste numirea lui Razvan Ungureanu la SIE, eu merg cu Iohannis!", fapt care l-a nemultumit peste masura pe Liviu Dragnea. Mai ales ca Oprea nu a spus ca se va consulta cu Ponta, ci a afirmat raspicat "il sprijin pe presedinte!". Fapt pentru care Dragnea a transmis imediat pe post ca doreste ca Ponta sa vina cat mai urgent in tara, dupa ce, in prealabil a vorbit cu Ponta l-a telefon si l-a informat de derapajul lui Oprea.

Actualul premier interimar, insa, merge mai departe, mai ales de cand s-a declansat ancheta impotriva lui Sebastian Ghita si dupa ce s-a aflat ca daca Ponta se intoarce va fi pus sub control judiciar, inclusiv va primi interdicite de a mai intra in sediul Guvernului, ceea ce va insemna ca Oprea va ramane premier sine die. Cea mai buna varianta pe care o doreste si liderul UNPR. Pentru ca daca Ponta si-ar fi dat demisia, sau ar fi fost retinut pe urmarirea penala, atunci ar fi trebuit schimbat intregul guvern, desemnat alt premier, o procedura riscanta, care ar fi putut duce la alegeri anticipate inprevizibile, scindarea majoritatii parlamentare etc. Solutia Oprea convine tuturor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE