Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petrecere colectivă la ANAT: Alin Burcea, noul Victor Ponta al turismului românesc

Postat la: 13.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a anuntat, cu surle su trambute, ca astazi va avea loc la un local de fite din nordul Capitalei o petrecere de zile mari, denumita pompos Gala ANAT- Un sfert de secol de turism.

In anuntul postat pe site-ul ANAT se mentioneaza ca aceasta gala aniversară «Anat la 25 de ani » este un prilej unic de a sărbători, împreună cu toţi cei apropiaţi asociaţiei noastre în aceste două decenii şi jumătate de existenţă, trecutul, prezentul şi viitorul ANAT. Vom rememora momente marcante din istoria asociaţiei, vom înmâna premii speciale personalităţilor care au influenţat activitatea ANAT, dar şi a industriei, şi ne vom înveseli cu un program artistic de excepţie".

Insa, in realitate, aceasta gala aniversara este o petrecere cu muzica si lautari pentru vicepresedintele ANAT, Alin Burcea, care aniverseaza 52 de ani de cand a venit pe lume la Pitesti. Astfel, fostul secretar de stat al Ministerului Turismului, din a doua descalecare ca ministru a lui Dan Matei Agarhon,vrea sa sarbatoreasca ca un megastar din politica romaneasca. Ca atare, invidios ca fostul premier Victor Ponta care si-a aniversat, anul trecut, in plina campaniei electorala, ziua.de nastere pe stadionul National, Alin Burcea a recurs la o smecherie megalomanica tipic romaneasca. Poate si din cauza faptului ca stadionul National nu are avizul pompierilor, Alin Burcea a decis sa-si faca, astfel, ziua de nastere in acelasi timp cu gala ANAT la acel local de fite din nordul Capitalei, unde au loc frecvent intalniri si petreceri ale celor din turism. Insa, ca sa se asigure ca invitatii vor fi sub control, adica agreati de conducerea ANAT si, automat, de Alin Burcea, asociatia agentiilor de turism a anuntat ca membrii care vor sa se distreze diseara trebuie sa plateasca 150 de lei, plus TVA, iar cei care nu sunt membri ANAT vor decarta cate 300 de lei, plus TVA.

Astfel, Alin Burcea reuseste sa fie ovationat si aplaudat de reprezentantii agentiilor de turism, si, totodata, sarbatorit pe banii invitatilor la gala ANAT. Mai trebuie mentionat ca aceasta gala aniversara este sponsorizata de o serie de firme si companii, unele chiar cu pierderi uriase cum ar fi Tarom. Asa ca distractia este asigurata pe banii invitatilor si ai sponsonsorilor. E drept ca exista o legatura speciala intre gala ANAT si ziua lui Alin Burcea: ANAT sarbatoreste 25 de ani, iar Alin Burcea implineste aceeasi numar de ani ca ANAT, dar numai ca cifrele sunt inversate ori citite de la dreapta spre stanga. Ramane de vazut daca oficialii Ministerului Economiei, Comertului si Turismului si cei ai ANT vor onora cacealmaua de diseara. Intamplator sau nu, asta seara se implinesc doua saptamani de la tragedia din clubul Colectiv din Capitala, unde au murit pana acum 55 de persoane si alte 100 sunt in stare critica. Chiar, daca mai multe agentii de turism au solicitat amanarea galei, acest lucru nu a fost acceptat de catre conducerea ANAT, din care face face parte si Alin Burcea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE