Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prejudiciu uriaș la Opera Română. E acuzații i se aduc lui Răzvan Dincă

Postat la: 14.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii Parchetului București cercetează cinci persoane din conducerea Operei Naționale București, printre care și directorul Răzvan Dincă. Acesta este acuzat alături de ceilalți angajași că ar fi creat un prejudiciu de 630.000 de lei.

"Cinci funcţionari din cadrul Operei Naţionale din Bucureşti, respectiv Dincă Ioan Răzvan - director general, Moldovan Alina Ofelia - director general adjunct, Petrescu Georgeta - director economic, Iacob Mădălina Gabriela - sef birou achiziţii publice, Grigore Sebastian-Eduard - coordonator echipa tehnica si administrativa, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de abuz in serviciu", a anuntat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, într-un comunicat de presa.

In acelasi timp, procurorii au deschis un dosar si pe numele administratorului firmei angajate sa pazeasca Opera Nationala.

Dan Mircea este acuzat ca societatea pe care o adminstreaza a pazit Opera Nationala fara sa detina atestat sau licenta de functionare, asa cum cere legea care reglementeaza paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE