Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tânăr internat în comă după ce a fost bătut de patru bărbaţi, în Complexul studenţesc din Timişoara

Postat la: 24.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 29 de ani este internat, în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut de alţi patru tineri, în faţa unui local din Complexul Studenţesc, în urma unui conflict spontan, trei dintre agresori fiind reţinuţi de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânăr internat în comă după ce a fost bătut de patru bărbaţi, în Complexul studenţesc din Timişoara (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto) Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale cercetează patru persoane care l-au agresat pe un tânăr de 29 de ani, în faţa unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara. Astfel, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Aleea Studenţilor a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 29 de ani a fost agresat de patru persoane, cu vârste între 18 şi 22 de ani, în urma unui conflict spontan, arată sursa citată. Tânărul bătut este internat, în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, având traumatism cranio-cerebral şi contuzii cerebrale. "Din primele informaţii reiese că tânărul de 29 ani l-a atins cu mâna pe unul dintre agresori, la ieşirea din local, astfel că între ei a izbucnit conflictul", a explicat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală, iar trei dintre agresori au fost prinşi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea agresor a fost identificat, însă poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea acestuia, urmând să ia apoi măsurile legale. Trei dintre agresori sunt din localitatea Orţişoara, judeţul Timiş, iar unul este din Timişoara.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE