Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Mutu, implicat într-un nou SCANDAL. "Briliantul" s-a îmbătat și a refuzat să achite nota în valoare de 3.000 de lei

Postat la: 16.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: facebook.com

Nici nu s-a întors bine în România, că Adrian Mutu (37 de ani) a și fost implicat într-un scandal. "Briliantul" a revenit în țară după ce-a petrecut o vacanţă în Cuba, acolo unde și-a oficializat relația cu Sandra Bachici (22 de ani).

Mutu a decis să petreacă alături de mai mulţi prieteni. joi seară, la un restaurant select din Capitală, informează gsp.ro. Se pare că a stat mai multe ore în local, a consumat mai multe sticle de vin alături de cei prezenţi la masa lui, apoi a plecat fără să plătească consumaţia!

"Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază cu care colaborează! Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota! Atunci, angajaţii au declanşat butonul de panică", dezvăluie martorii oculari.

Contactaţi, oficialii restaurantului au confirmat că joi seară Adrian Mutu a fost prezent în restaurantul din strada Icoanei: "Domnul Mutu vine la noi de fiecare dată când vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare, dânsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!".

La doar cîteva minunte de la semnalarea incidentului, la restaurant şi-au făcut apariţie cei de la BGS, dar nimeni din anturajul lui Mutu nu se mai afla acolo!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE