Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Mutu, rezervă de lux la Pune City. A fost rezervă neutilizată în ultimele două partide

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adrian Mutu s-a transferat cu sârle și trâmbițe la echipa indiană Pune City, dar întârzie să confirme. Românul nu a înscris nici un gol pentru noua sa echipă. Mai mult, "Briliantul" a fost rezervă neutilizată în ultimele două partide.

"Vedetele sunt un criteriu pentru creșterea acestei ligi, ceea ce e frumos pentru publicitate, dar eu nu mă uit la jucătorii mei și mă gândesc că sunt diferiți, locali și internaționali. Cred că toți jucătorii pe care-i am sunt capabili să facă lucruri bune. Adrian a jucat 60 de minute în al doilea meci, a intrat apoi alte 30 de minute cu Chennaiyin. Am vrut să-l introduc și în al treilea meci, dar din nefericire Jackichand Singh s-a accidentat și a trebuit să facem o schimbare post pe post și am înlocuit alt jucător și n-am mai putut să-l bag și pe el, ținând cont că făcusem deja două schimbări", a spus antrenorul echipei Pune, David Platt, potrivit Digi Sport.

Mutu a evoluat în 4 meciuri la Pune, dintre care o singură dată ca titular. Pune e prima în campionatul Indiei, cu 13 puncte după 7 etape, dar are un meci mai mult față de a doua clasată, Delhi Dynamos, care are 12 puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE