Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Mitu a fost eliminată de la Linz în al doilea meci, după ce a reușit surpriza în primul tur

Postat la: 14.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Mitu a avut un debut perfect la turneul de la Linz din Austria, dar după ce a eliminat-o pe Lucie Safarova, favorita numărul unu a turneului, a cedat în turul al doilea și a a părăsit competiția fiind eliminată de Anna Lena Friedsam, nemțoaica de pe locul 118 WTA în două seturi, 7-5, 6-3.

Mitu nu a reușit să își păstreze concentrarea în fața adversarei sale din turul secund din Austria și a fost eliminată. Primul set a fost extrem de echilibrat, dar după ce românca a egalat la 5, nemțoaica a câștigat două game-uri consecutive și și-a adjudecat setul. În al doilea act al meciului, primul game a fost decisiv. Andreea a pierdut trei mingi de break, iar Friedsam a căpătat încredere și a început să câștige ajungând să conducă cu 3-0. Andreea nu a reușit să mai revină în joc și a cedat și setul secund cu 6-3.

Bucureșteanca rămâne însă cu victoria uriașă obținută în fața cehoaicei Lucie Safarova, locul 7 WTA cu cu 30 de puncte WTA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE