Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Mitu a reuşit surpriza la Linz! Românca a eliminat-o pe Lucie Safarova

Postat la: 13.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Mitu dovedește că se simte foarte bine în Austria și, chiar dacă a fost eliminată în prima de dublu încă din primul tur, la simplu a reușit surpriza competiției și a eliminat-o pe Lucie Safarova, favorita numărul 1 a competiției.

Românca a terminat meciul în doar o oră și 17 minute și a învins-o pe locul 7 WTA în două seturi, 6-3, 6-4. Andreea a profitat de faptul că cehoaica a revenit după o perioadă de convalescență și nu era în cea mai bună formă fizică, dar acest lucru nu trebuie să știrebească deloc meritul bucureștencei. După un prim set în care a condus-o pe locul 7 WTA cu 3-0 în primul set, în al doilea act al meciului a reușit break-ul la 3-3 și apoi, după ce a pierdut două migi de meci la 5-4, a revenit cu un serviciu de excepție și a învins-o pe Safarova.

Pentru victoria în fața Safarovei, Andreea a obţinut 2.669 euro şi 30 de puncte WTA, urmând să joace în turul al doilea împotriva nemțoaicei Anna-Lena Friedsam, clasată pe locul 118 în ierarhia mondială a fetelor.

Victoria cu cehoaicei este a doua din cariera Andreei Mitu în fața unei jucătoare de top 10 după ce în vară a învins-o pe Eugenie Bouchard la Roland Garros.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE