Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Astra e în colaps financiar. Nici UEFA ne le mai dă bani giurgiuvenilor. Dani Coman: "Nu putem onora plățile jucătorilor"

Postat la: 18.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Problemele financiare ale Astrei sunt departe de a se încheia. Dani Coman, președintele grupării giurgiuvene, a dezvpluit că jucătorii trebuie să mai aștepte până când vor primi din salariile restante.

"Pe data de 9 octombrie trebuia să primim banii de la UEFA, dar am primit o înștiințare că suma va fi virată pe data de 16 octombrie, după care au spus că banii sunt blocați din cauza unor datorii mai vechi.

Din păcate, nu putem onora plățile jucătorilor și vreau pe această cale să le mulțumesc pentru înțelegerea de care dau dovadă, pentru faptul că joacă fiecare meci ca pe o finală.

Știu cum este să te antrenezi bine în fiecare zi, să câștigi meci de meci și să nu fi plătit. Sper, totuși, ca săptămâna aceasta să le putem satisface pretențiile", a spus Coman la Digi Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE