Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac virulent al lui Marian Dragulescu la adresa Simonei Halep

Postat la: 09.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Dragulescu a criticat-o aspru pe Simona Halep, dupa ce jucatoarea de tenis a afirmat ca se astepta ca portadrapelul Romaniei la Rio sa fie ea sau Cristina Neagu.

Catalina Ponor a fost desemnata miercuri de COSR sa poarte drapelul in fruntea delegatiei romane la Olimpiada de la Rio, desi Simona Halep sau Cristina Neagu pareau favorite. Initial, pe facebook, Marian Dragulescu a scris ca "Onoarea revine celei care a castigat medalii pentru Romania, nu celei care a castigat cei mai multi bani si nu a adus nici o medalie acestei natiuni", insa ulterior a revenit si a modificat postarea, atenunand partile dure.

"Pentru cei care nu stiu, Catalina Ponor este portdrapelul Romaniei la Rio. Ea este tripla campioana olimpica, asta insemnand doar o parte a palmaresului ei. Am tot respectul pentru Simona dar aceasta declaratie mi se pare jignitoare la adresa mea, a Catalinei si a celorlalti sportivi care au adus Romaniei medalii europene, mondiale si olimpice!!! Onoarea revine celei care a castigat cele mai multe medalii pentru Romania.

Iti sugerez, Simona, sa participi si tu la Rio 2016 si sa vezi cat de greu se castiga o medalie pentru Romania si cu siguranta vei aprecia mai mult sportivii care au castigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale si europene. Asadar Halep si Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretentii! Parerea mea...Scuze daca am jignit pe cineva dar am impresia ca doar doua sportive are Romania, si nu este asa!!!", a scris gimnastul pe pagina oficiala de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE