Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australian Open 2016. Novak Djokovic - Roger Federer. S-a stabilit primul finalist de la Melbourne / VIDEO

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (locul 1 ATP) s-a calificat în finala turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. Principalul favorit al competiției l-a învins în penultimul act pe elvețianul Roger Federer (locul 3 ATP), în patru seturi, scor 6-1, 6-2, 3-6, 6-3.

Meciul a durat două ore și 23 de minute. Sârbul a început partida perfect, adjudecându-și primele două seturi cu 6-1, 6-2. Acul trei a fost mult mai echilibrat. La scorul de 5-3, elvețianul a ratat trei mingi de set și a fructificat-o pe a patra.

Ultimul set a început sub semnul echilibrului, Federer dând semne că ar putea întoarce partida în favoarea sea. Djokovic s-a impus însă cu 6-3 și are șansa de a cuceri cel de-al șaselea turneu de la AO. Până la acest meci, cei doi se întâlniseră de 44 de ori, iar numărul de victorii era egal, 22-22.

Djokovic îl va întâlni în finala de la Australian Open pe învingătorul meciului dintre canadianul Milos Raonic și britanicul Andy Murray.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE