Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australian Open 2016. Simona Halep și-a anunțat obiectivul la primul turneu de Grand Slam al anului

Postat la: 17.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) se pregătește pentru debutul la primul turneu de Grand Slam al anului: Australian Open. Românca a susţinut o conferinţă de presă, în care a subliniat că vrea să câștige un turneu de Mare Șlem, în acest an.

"Obiectivul meu este să rămân sănătoasă. Vreau să câştig un Grand Slam anul acesta. Nu ştiu dacă se va întâmpla, dar este principalul meu obiectiv. Vreau să particip la cât mai multe turnee şi să joc tenisul care îmi place mie. Mă simt bine, am încredere. Trebuie să ajung pe teren şi să profit de toate şansele. Nu îmi place să urmăresc jocul adversarelor. Cel mai important este să intru pe teren şi să mă concentrez pe ce am eu de făcut", a spus a doua favorită a competiției.

Jucătoarea noastră a anunțat că nu mai are probleme la tendonul lui Ahile, așa cum s-a întâmplat la Brisbane și Sydney.

"Mă simt bine acum. Am jucat mai multe zile fără durere. Sunt pregătită pentru acest turneu şi să rămân sănătoasă până la final. Speram să nu observaţi asta, dar sunt puţin răcită. Îmi curge nasul, dar e ceva normal. Nu e nimic periculos. Este de la aerul condiţionat", a adăugat Simona.

Halep se va afla la a şasea participare la turneul din Melbourne, iar la ediția precedentă a ajuns în sferturile de finală. În runda inaugurală la Australian Open, o va întâlni pe sportiva chineză Shuai Zhang (locul 132 WTA), venită din calificări, Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2012, la Indian Wells, în primul tur, când românca s-a impus, scor 6-1, 6-1. Daca va trece din turul I, Halep o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre franţuzoiaca Alize Cornet (locul 42 WTA) şi sârboaica Bojana Jovanovski (locul 82 WTA).

"Cred că turneul este deschis oricărui rezultat. Cred că toată lumea are o şansă să se impună, cel puţin jucătoarele de top 10. Serena îşi va reveni. Este puternică şi va trece peste această accidentare. Toate jucătoarele au accidentări, tocmai ce am trecut şi eu peste una. Nu e uşor să te antrenezi. Nu poţi fi 100% pe teren", a încheiat Simona Halep.

Australian Open se va disputa în perioada 18-31 ianuarie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE