Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australian Open 2016. Tecău și Rojeru AU RATAT calificarea în semifinalele probei de dublu masculin

Postat la: 26.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătorul român de tenis Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, principalii favoriți, au ratat calificarea în semifinalele probei masculine de dublu, marți dimineață, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

În sferturile de finală, perechea româno-olandeză a fost învinsă de francezii Adrian Mannarino/Lucas Pouille, cu 7-6 (5), 6-7 (2), 6-4. Meciul a durat două ore și 18 minute. La ediția precedentă, Tecău și Rojer au ajuns până în semifinale. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor primi pentru participare 80.000 dolari australieni și 360 de puncte ATP.

Tecău este ultimul român care mai joacă la Melbourne. Constănțeanul este calificat în sferturile probei de dublu mixt, alături de americanca Coco Vandeweghe.
La dublu juniori, perechea româno-franceză Călin Manda/Louis Tessa a ratat calificarea în optimi, fiind învinsă de australienii Alex De Minaur/Blake Ellis, cu 7-6 (3), 7-5.

În proba de dublu a junioarelor, româncele Georgia Crăciun și Oana Gavrilă au fost învinse în optimi cu 7-6 (7), 2-6, 10-8 de cuplul I-Hsuan Cho (Taiwan)/Ayumi Miyamoto (Japonia).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE