Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avancronica meciului CS U Craiova vs Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 12-a a Ligii I. Derby-ul Olteniei. Ora și televizarea

Postat la: 26.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: csuc.ro

CS U Craiova și Pandurii Tg. Jiu se întâlni sâmbătă după-amiază, într-un adevărat derby al Olteniei. Partida se va disputa pe Stadionul Extensiv.

După un început ezitant de sezon, craiovenii au bifat trei victorii consecutive graţie cărora au revenit în lupta pentru locurile de play-off. De partea cealaltă, gorjenii au pierdut doar un meci din ultimele nouă disputate în campionat, 0-3 la Chiajna, în rest au patru succese şi tot atâtea rezultate de egalitate.
În turul sezonului trecut, cele două echipe au remizat pe fostul stadion "Ion Oblemenco", scor 1-1 (marcatori Curelea / Shalaj). În retur, Bawab a înscris singurul gol al partidei, după o pasă primită de la Rocha.

Cu Emil Săndoi pe banca tehnică, Pandurii a promovat în 2005. De asemenea, el a fost primul tehnician al grupării din orașul lui Brâncuși, în Liga 1 (etapele 1-4, ediţia 2005-2006, 4 înfrângeri).

"E important acum să scoatem cât mai mult de la fiecare meci. Suntem într-un moment bun, trebuie să-l speculăm", a declarat antrenorul craiovenilor, Emil Săndoi. De partea cealaltă, Edi Iordănescu și-a anunțat obiectivul: „Să menținem după acest meci diferența de patru puncte pe care o avem față de Craiova".

Derby-ul Olteniei dintre CS U Craiova și Pandurii Tg. Jiu are loc sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE