Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BEIJING Open 2015. Simona Halep a dezvăluit problemele care nu îi dau pace înainte de China Open

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep, favorita numărul 1 a turneului de la beijing, după retragerea din competiție a Serenei Williams, a susținut, vineri dimineață, o conferință de presă în care a vorbit despre importanța turneului pentru ea, dar și despre problemele medicale pe care le întâmpină în perioada turneelor asiatice.

Pentru a doua jucătoare a lumii, competiția de la Beijing reprezintă ultima încercare înaintea Turneului Campioanelor de la Singapore, acolo unde va fi prima favorita, în urma retragerii Serenei Williams și unde, anul trecut a ajuns până în finală.

Halep a declarat că se simte bine, însă are o mica accidentare la tendonul lui Ahile, peste care speră să treacă cât mai repede.

Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1) va evolua în primul meci împotriva unei sportive din calificări.

Turneul de la Beijing este din categoria Premier Mandatory și este dotat cu premii de 4,7 milioane de dolari iar învingătoarea va obține 1000 de puncte WTA.

VEZI aici tabloul turneului de la Beijing.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE