Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BOX. Lucian Bute vs Badou Jack. Românul vrea să revină în prim-plan. Când va avea loc meciul

Postat la: 07.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lucian Bute (36 de ani), fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, are ocazia să revină în prim-planul boxului mondial printr-o victorie în faţa suedezului Badou Jack, deţinătorul centurii cu diamante al versiunii WBC. Meciul va avea loc la data de 30 aprilie, la arena DC Armory din Washington.

Bute afost învins la sfârșitul lunii noiembri, de James DeGale, campionul mondial IBF la supermijlocie.

"Performanţa mea din meciul cu DeGale, considerat unul dintre cei mai buni boxeri la această categoria, mi-a dat această încredere, care mi-a lipsit în ultimii ani", a explicat Bute în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc miercuri, potrivit digisport.ro.

"Am devenit un alt boxer. Nu sunt eu cel care spun asta, ci antrenorii mei - Howard şi Otis Grant -, precum şi partenerii mei de antrenament. Chiar dacă acum am ajuns la 36 de ani, sunt înfometat şi determinat să pun mâna pe această centură. Eu spun că sunt pregătit", a adăugat boxerul gălăţean, care s-a stabilit de mai mulţi ani la Montreal.

"Jack este un boxer tipic european, care rămâne drept şi îşi mişcă prea mult capul. Are o bună forţă de lovire şi o dreaptă foarte bună. Face totul bine, însă nu are nimic excepţional. Cu stilul meu şi experienţa mea, cred că îi pot lua centura", consideră Bute.

Gala va mai cuprinde, pe lângă duelul dintre Lucian Bute şi Badou Jack, şi confruntarea dintre dintre britanicul James DeGale, actualul campion mondial IBF la supermijlocie, şi mexicanul Rogelio Medina.

Învingătorii celor două lupte urmează să se înfrunte într-un meci pentru unificarea titlului mondial la această categorie, în cursul acestui an.

Badou Jack (32 ani) a înregistrat ca profesionist 20 de victorii, între care 12 prin KO, un egal şi o înfrângere. El a intrat în posesia titlului mondial WBC pe 24 aprilie 2015, după victoria la puncte, în unanimitate, înregistrată în faţa americanului Anthony Dirrell.

Lucian Bute, în vârstă de 36 ani, are la rândul său în palmares de 32 de victorii (25 KO) şi 3 înfrângeri la profesionişti. De la pierderea titlului mondial IBF, în 2012, în faţa englezului Carl Froch, românul a câştigat doar două dintre cele patru meciuri disputate. El s

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE