Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BRD Năstase Țiriac Trophy 2016. Croatul Ivo Karlovic a fost desemnat principalul favorit al turneului

Postat la: 09.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Croatul Ivo Karlovic este principalul favorit al turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2016, care se va desfășura în perioada 16-24 aprilie, la Arenele BNR.

''Vor veni la București Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis etc. Vreau să anunț că Horia Tecău și Florin Mergea vor face pentru prima dată echipă în circuitul ATP'', a declrat Bogdan Enoiu, director McCann Bucharest, potrivit agerpres.ro.

Terenul central de la Arenele BNR nu a primit avizul ISU, astfel că toate meciurile vor fi programate pe terenuri secundare, au anunțat organizatorii turneului.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, începând de săptămâna viitoare. Prețurile tichetelor variază între 20 și 75 de lei. Intrarea va fi liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, respectiv 16 și 17 aprilie. Juniorii de până la 16 ani legitimați la cluburile de tenis, copiii de vârstă preșcolară, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în primele zile ale turneului de la București, respectiv 18-21 aprilie, în limita a 400 de intrări pe zi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE