Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Budescu, la Steaua? Gigi Becali: "Am vorbit de 25 de ori cu cei de Astra. Am ajuns de 5-6 ori la un acord, dar s-au răzgândit"

Postat la: 12.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă dar până în prezent nu și-a atins obiectivul. atifundiarul din Pipera continua negocierile pentru Budescu și Enache, jucătorii Astrei.

"Cu Astra nici nu știu, ba e așa, ba e altfel. Ieri am vorbit de 25 de ori la telefon cu toți oamenii de acolo, dar a rămas ca ei. Au zis că vor 1,7 milioane pe Budescu și Enache, plus 300.000 de euro dacă intrăm în Liga Campionilor.

Le-am zis că le dau banii, că voiau și băieții să vină, dar apoi iar s-au răzgândit. Mi-au zis că au nevoie de încă un ok de la Niculae și nu știu ce. Am ajuns de 5-6 ori la un acord, dar mereu s-au răzgândit. Cred că urmăresc să-i vândă în altă parte.

Reghe mă tot întreabă când îi aducem, că așa i-am promis. Eu am și alte variante acum, dar uite că mă țin blocat din fel de fel de motive", a dezvăluit Becali la sport.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE