Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CFR Cluj a câștigat primul meci de pregătire. Ardelenii s-au impus, cu 3-2 în fața echipei Tom Tomsk

Postat la: 24.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

CFR Cluj a câștigat primul meci din stagiul de pregătire din Cipru, impunându-se cu scorul de 3-2 în fața echipei ruse Tom Tomsk. Golurile ardelenilor au fost înscrise de Păun în prima repriză și Larie și Carter în a doua parte a jocului.

CFR a făcut o primă repriză foarte bună, creându-și mai multe ocazii de a marca pe parcursul celor 45 de minute. În minutul 17, Păun a luat la țintă bara, urmând ca mai apoi Vitor Bruno să rateze un penalty, după un fault comis asupra lui Negruț în interiorul careului. Beleck a ratat și el o ocazie mare, după o centrare în 6 metri a lui Negruț. Pe final de repriză, Păun reușește să deschidă scorul ca urmare a unei noi lovituri de pedeapsă.

În a doua repriză, în minutul 65. rușii au obținut egalarea, iar în minutul 74 Vâtcă a apărat o lovitură de pedeapsă. totuși, după doar două minute,  rușii au reușit să treacă în avantaj. Scorul a rămas 1-2 doar două minute, pentru că  în minutul 78 Larie a reușit reușește egalarea, iar în minutul 90, Anthony Carter a marcat și el, obținând victoria clujenilor. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE