Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chris Evert, despre Simona Halep: Sper că în 2016 va fi puțin mai liniștită

Postat la: 30.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Chris Evert, una dintre cele mai titrate jucătoare de tenis din istorie a comentat prestația Simonei Haep din acest an și consideră că ce i s-a întâmplat locului 2 mondial în 2015 este benefic pentru anul care urmează.

Chris Evert, deţinătoare a 18 Grand Slam-uri la simplu, este de părere că un astfel de sezon mai puţin reuşit nu poate fi decât în avantajul Simonei: pe lângă faptul că va avea puţine puncte de apărat în stagiunea viitoare, sportiva va fi mult mai matură. În momentul în care ai parte de un "duş rece", reuşeşti mult mai bine să gestionezi situaţia decât în momentele de presiune continuă.

"Nu cred că a avut un an nemaipomenit. Poate mai degrabă anul trecut, când a reușit să atingă un anumit punct, la un nou nivel, de unde și-a dat seama că pentru a crește și mai mult e nevoie de câteva mici schimbări. Simona face ceva mai multe erori anul acesta și ne arată mai multă emoție pe teren. Așa că ajustările din jocul ei aduc și lucruri bune, dar și unele probleme. Dar cred că este exact ce avea nevoie - să facă doi pași înapoi pentru a face trei înainte. Sper că în 2016 va fi puțin mai liniștită. Dacă va fi așa, probabil că noile schimbări vor fi și ele mai bine integrate în jocul ei", a declarat fosta mare campioană pentru tennis.com.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE