Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conducerea Stelei a anunțat achiziții de jucători, după înfrângerea din meciul cu Dinamo

Postat la: 23.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: tolo.ro

Înfrângerea suferită pe terenul rivalei Dinamo, scor 3-1, duminică seara, în etapa a 18-a a Ligii I l-a determinat pe Gigi Becali să întărească echipa Stelei.

"Stai să vină pauză. Trebuie să aducem jucători, e clar. Am luat deja cinci jucători, e adevărat, puști. Trei de la Ceahlăul și încă doi, dar nu le știu numele. Sunt de la echipele naționale ale noastre.

Am zis că transfer 20 de jucători și mă voi ține de cuvânt. Dintre aceștia, vor fi trei-patru de mare valoare iar restul, jucători tineri români, pe care să-i creștem", a spus finanțatorul campioanei, la Sport.ro.

Becali a vorbit și despre viitorul lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

"Echipa cât de cât joacă, dominăm toate meciurile, dar nu marcăm. Lui Rădoi i-am spus să aștepte să vină pauza, pentru că o să facem trei-patru transferuri. Ce să-i spun eu lui când echipa noastră a jucat la o singură poartă?

A spus că o să tragem linie și vom vedea la finalul sezonului regulat, dar nu sunt probleme pentru că lupta e strânsă. Nu e o mare problemă deocamdată", a mai spus Becali.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE