Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conducerea Stelei a anunțat cine îi va pregăti pe roș-albaștri, în locul lui Mirel Rădoi

Postat la: 30.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Directorul Sportiv Mirel Radoi a decis sa renunte la functia ocupata in cadrul clubului nostru, astfel incat conducerea tehnica a echipei va fi asigurata, in continuare, de catre antrenorul principal Dumitru Dumitriu, potrivit site-ului Steauafc.com.

Tehnicianul va fi ajutat, ca si pana acum, de catre antrenorul secund Nicolae Dica, precum si de catre preparatorul fizic Ciprian Pruna si antrenorul cu portarii Marius Popa. Antrenorii care au colaborat cu Mirel Radoi vor conduce destinele echipei in cele cinci meciuri oficiale ramase pana la sfarsitul anului 2015.

Mirel Radoi a condus Steaua in 19 partide de Liga 1, in care a obtinut 8 victorii si 6 remize, dar a pierdut 5 jocuri. In preliminariile UEFA Champions League, Steaua a disputat patru partide, din care a castigat una, a obtinut o remiza si a pierdut de doua ori. In preliminariile UEFA Europa League, Campionii si-au impartit victoriile cu Rosenborg BK, norvegienii calificandu-se datorita numarului de goluri marcate. De asemenea, Mirel Radoi a reusit sa califice echipa in sferturile Cupei Romaniei Timisoreana, dupa victoriile cu Universitatea Cluj si FCM Baia Mare, dar si in semifinalele Cupei Ligii Adeplast, dupa ce au trecut, cu 1-0 de ACS Poli Timisoara. Steaua a pierdut, in acest sezon, Super Cupa Romaniei, scor 0-1, in partida disputata impotriva vicecampioanei ASA Tirgu-Mures.

Clubul nostru ii multumeste lui Mirel pentru munca depusa si ii doreste legendarului capitan de echipa sa revina ca antrenor al Stelei si sa obtina trofee si din aceasta postura!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE