Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Eonaldo: "Sunt cel mai bun. Toți ar trebui să gândească așa"

Postat la: 02.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) a acordat un interviu în care a declarat că este "cel mai bun". Lusitanul a recunoscut că "a fost complicat" să-l vadă pe argentinianul Lionel Messi câștigând de patru ori Balonul de Aur, informează AFP, citat de Agerpres.

"A fost complicat să-l văd pe Messi câștigând mai multe trofee ale 'Balonului de Aur'. Și îmi spuneam: 'la ce bun să merg la gală'", a explicat Ronaldo în acest interviu, pe care l-a dat publicității cotidianul El Pais, cu opt zile înaintea premierii filmului "Ronaldo".

Triplul câștigător al "Balonului de Aur" (2008, 2013, 2014) a adăugat că nu este "contrariat" de succesul lui Messi, câștigător al prestigiosului trofeu din 2009 până în 2012 și considerat marele favorit pentru trofeul 2015. "Când mă uit la ultimele mele opt sezoane pot să afirm că am fost mereu la cel mai înalt nivel. Și a fost dificil. Dați-mi un exemplu de alt jucător care să fi reușit asta", a mai spus fotbalistul portughez.

"Poate că pentru tine, cel mai bun este Messi: dar în mintea mea, eu sunt. Și cred că toți ar trebui să gândească așa", a conchis Ronaldo.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE