Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CSU Craiova poate fi RETROGRADATĂ! Burleanu a recunoscut că oltenii activează în Liga I după un statut care nu a fost validat

Postat la: 16.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: csuc.ro

Potrivit portalului editie.ro, deținut de Adrian Mititelu, Curtea de Apel Bucureşti a admis apelul formulat de U Craiova SA (societate care îi aparţine fostului patron al FC Universitatea Craiova), prin care aceasta contesta statutul FRF graţie căruia CSU Craiova a primit dreptul de promovare în vara anului 2014.

Federația Română de Fotbal le-a acordat oltenilor dreptul de promovare în baza unui nou statut, care însă nu a fost validat şi la tribunal, după cum cere legea. Astfel, ar fi în vigoare vechiul statut şi în prezent! Acesta prevede că o echipă nu poate avea drept de promovare dacă nu are cel puţin trei ani de afiliere la FRF.Clubul de fotbal finanțat de primăria din Craiova a fost înfiinţat în vara lui 2013, echipa primind automat un loc în liga secundă.

Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă miercuri, în care a recunoscut că echipa olteană a primit dreptul dce promovare în baza noului statut, cel invalid, scrie digisport.ro.

Curtea de Apel a dispus reanalizarea cererii prin care Federaţia Română de Fotbal a solicitat înregistrarea în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor a Statutului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE