Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA LIGII 2015-2016. Dinamo vs CFR CLuj, în "sferturile" competiției. Mircea Rednic: "E tocmai bine că am picat cu CFR"

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: cronicaromana.net

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, s-a declarat mulţumit de tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei Ligii Adeplast. Alb-roșii vor întâlni CFR Cluj, formație împotriva căreia au evoluat și în ultima etapă a Ligii I, scor 0-2.

"Erau echipe bune cele care au rămas. E tocmai bine că am picat cu CFR după meciul pe care l-am avut acasă. Sperăm să terminăm meciul în 11 oameni. Ne dorim foarte mult să ne luăm revanşa. A fost un meci ok, şi cei de la CFR au avut merite. Trebuie să recunoaştem că au fost mai buni ca noi, au reuşit să profite de momentele noastre proaste din joc, că au ştiut să ne provoace.

Acum nu e neapărat vorba de o revanşă, e un trofeu pe care noi vrem să-l câştigăm. Jucăm acasă şi acesta e un lucru pozitiv pentru noi. Sperăm să jucăm pe Arena Naţională, să fie şi mai frumos", a spus Rednic, pentru Dolce Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE