Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA LIGII 2015-2016. FC Viitorul - CSU Craiova 0-0 (9-8 după loviturile de departajare). Echipa lui Hagi e în sferturile competiției / VIDEO

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viitorul s-a calificat în sferturile Cupei Ligii, după ce a câștigat meciul disputat joi seară, pe teren propriu, cu CSU Craiova, în urma loviturilor de departajare.

În prima repriză, cele două echipe au ratat câte o ocazie prin Bancu, respectiv Benzar. După pauză gazdele au ratat prin Chițu. Oaspeţii au dominat finalul reprizei a doua. Ivan a șutat cu stângul, dar nu a nimerit spațiul porții. Tot Ivan a irosit cea mai mare ocazie a confruntării. Albuţ a apărat.

Rezultatul de egalitate a persistat și după cele două reprize de prelungiri. Boli a marcat pentru Viitorul, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid. 

Pentru Viitorul au transformat Benzar, Chițu, V. Achim, Aganovic, Nicoliță, I. Filip, K. Boli, Gavra și portarul Albuț, iar pentru oaspeți au înscris A. Ivan, Popov, Zlatinski, Tîrnăcop, Madson, Hergheligiu, Kay și Bancu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE