Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA LIGII 2015/2016, sferturi. Viitorul vs Astra 0-3. Giurgiuvenii s-au calificat în penultimul act, după ce au zdrobit trupa lui Gică Hagi / VIDEO

Postat la: 15.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astra este a treia echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii, după Concordia Chiajna și Dinamo București. Liderul Ligii I a dispus, joi seara, de Viitorul, pe arena din Ovidiu, la scor de neprezentare.

Gazdele au început bine confruntarea, iar în minutul 10 Găman a respins de pe linia porții mingea șutată de Fl. Tănase. Gruparea giurgiuveană a replicat cinci minute mai târziu prin Teixeira, al cărui șut a fost prins de Rîmniceanu. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 37. Teixeira a fructificat o pasă cu călcâiul a lui Alibec. La reluare, Răzvan Marin nu a găsit spațiul porții, din 25 de metri. La următoarea fază, Gavrilas a scos incredibil mingea trimisă de Nicoliță.

Tot echipa lui Șumudică a marcat. Alibec a majorat diferența în minutul 66. Nicoliță a reluat spectaculos în minutul 77 spre poarta adversă, dar tot giurgiuvenii au închis tabela. Ioniță a stabilit scorul final, în ultimul minut al prelungirilor.

Astra va întâlni în semifinalele competiției, învingătoarea dintre Steaua București și ACS Poli Timișoara.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE