Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA ROMÂNIEI 2015-2016. Dinamo - Steaua 2-2. Alb-roșii s-au calificat în finală, după un meci cu răsturnări de situație / VIDEO

Postat la: 20.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: libertatea.ro

Dinamo s-a calificat, miercuri, în finala Cupei României la fotbal, ediția 2015-2016, după ce a remizat cu Steaua, scor 2-2, în returul semifinalelor. Meciul s-a disputat pe Arena Națională. Scorul din prima manșă a fost 0-0.

Gabriel Enache a deschis scorul pentru roș-albaștri, în minutul 17, la prima ocazie a confruntării. Mijlocașul a ajuns la a doua reușită în tricoul Stelei. Pasa decisivă i-a aparținut lui Nicușor Stanciu. Dinamo a replicat în minutul 39, prin Ekeng, care a șutat de la marginea careului.

Cu trei minute înainte de pauză, Bourceanu a văzut direct cartonașul roșu din partea arbitrului Cristian Balaj, pentru că i-a băgat mâna în gât lui Gnohere. Imediat după încheierea primei reprize, Reghecampf l-a apostrofat pe Balaj, iar arbitrul l-a eliminat și pe antrenorul Stelei.

Patrick Ekeng a readus egalitatea, în minutul 51, cu un șut magnific. Camerunezul l-a învins pe Cojocaru cu un șut din prima, cu stângul, din afara careului. Bucuria dinamoviștilor n-a ținut decât un minut, pentru că Chipciu a înscris pentru 2-1. Faza i-a aparținut lui Adi Popa, care tocmai intrase pe teren, în locul lui Stanciu.

Ante Puljic a înscris pentru Dinamo, golul calificării, în minutul 75. Reușita a venit după o fază în care alb-roșii au avut și o bară. Mingea a revenit în teren la Gnohere, al cărui șut a fost respins în față de Cojocaru, până la Puljic.

A doua finalistă a Cupei României se va decide între CFR Cluj și ASA Tg. Mureș. Manșa a doua a semifinalelor este programată joi, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 și Dolce Sport 1. În tur cele două echipe din Ardeal au remizat 0-0. Finala competiției va avea loc la 10 mai.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE