Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa României 2015-2016. Pandurii - Dinamo 2-3. Vojnovic i-a calificat pe alb-roșii în sferturi, cu un gol marcat în minutul 90 / VIDEO

Postat la: 28.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fanatik.ro

Dinamo s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins cu scorul de 3-2, în deplasare, formația Pandurii Tg. Jiu. 

Oaspeții au început tare meciul disputat la Turnu Severin, iar în minutul 9 Nedelcearu a deschis scorul cu o lovtură de cap, din interiorul careului mic.
Pandurii a revenit în joc prin Hora, care a fructificat o pasă a lui Khalouta. Gorjenii s-au văzut în avantaj în minutul 31. Nedelcearu a deviat în propria poartă după o lovitură liberă executată de Nicoară.

Patru minute mai târziu, Șerban a țintit bara cu un șut de la distanță, mingea a ajuns la Gnohere, care a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Rotariu a reuțit o fază de geniu în minutul 52. Tânărul dinamovist a restabilit egalitatea, din centrarea lui Palic.

În ultimul minut din timpul regulamentar de joc, „câinii roșii" au marcat golul victoriei și al calificării în sferurile de finală ale competiției. Palic a executat o lovitură liberă scoasă de Rotariu, mingea a ajuns la Gnohere care a trimis spre poartă, Stanca a respins în față iar Vojnovic a punctat decisiv.
To marți s-au mai calificat în sferturile de finală ale Cupei României, ASA Tg. Mureș și CFR Cluj.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE