Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA ROMÂNIEI 2015-2016. Steaua a învins-o cu chiu cu vai pe U Cluj și s-a calificat în optimile competiției / VIDEO

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Deținătoarea trofeului, Steaua Bucureşti, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins-o, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe Universitatea Cluj, finalista de anul trecut, din Liga a II-a, în ultimul meci din șaisprezecimile de finală ale competiţiei.

Ardelenii și-au creat prima ocazie a meciului. În minutul 14, Varela a ratat o interceptare, iar Greu deși se afla într-o pozițe ideală a ratat. Cu patru minute înaintea de finalul primei reprise, Kovacs a executat o lovitură liberă, de la aproximativ 25 de metri, iar mingea a fost respinsă de Cojocaru de sub transversală, în corner.

Prfima ocazie clară a Stelei a avut loc în minutul 58. Breeveld nu a nimerit spațiul porții, din 6 metri. Unicul gol al meciului a fost marcat de Tahar, în minutul 81. Guilherme a centrat de pe stânga, Cordoș a respins pe spate, mingea a fost recuperată de Adi Popa, care i-a pasat decisiv Tahar. Confruntarea Universitatea Cluj - Steaua București reprezentat reeditarea finalei din sezonul trecut al Cupei României. Atunci, echipa bucureșteană s-a impus pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0.

Celelalte echipe calificate în optiimile de finală sale Cupei României sunt următoarele: ASA Târgu Mureş, FC Viitorul II (Liga a III-a), Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, CSMS Iaşi, ACS Poli Timişoara, FC Botoşani, FC Baia Mare (Liga a II-a), FC Braşov (Liga a II-a), Astra Giurgiu, CS Bacău (Liga a II-a), FC Viitorul, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE