Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUTREMUR la CSM București! Primele demisii după arestarea primarului Sorin Oprescu

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: reteauadestiri.ro

Au apărut primele efecte negative la CSM București, după reținerea primarului Capitalei, Sorin Oprescu. Astfel, antrenorul Mette Klit și jucatoarea Ekaterina Vetkova au ales să părăsească echipa de handbal.

"Clubul Sportiv Municipal Bucuresti a ajuns la un acord cu antrenorul Mette Klit si in ceea ce priveste rezilierea contractului de antrenor pe care cele doua parti l-au semnat in primavara anului 2014. Fiind vorba despre o incetare pe cale amiabila a contractului, Clubul doreste sa ii multumeasca antrenoarei Mette Klit pentru activitatea desfasurata la CSM Bucuresti, pentru rezultatele si Titlul de Campioana Nationala obtinute in editia de campionat 2014/2015si ii doreste mult succes in continuare.

Clubul Sportiv Municipal Bucuresti a ajuns la un acord cu jucatoarea Ekaterina Vetkova si in ceea ce priveste rezilierea contractului de sportiv pe care cele doua parti l-au semnat in vara anului 2014. Fiind vorba despre o incetare pe cale amiabila a contractului, Clubul doreste sa ii multumeasca sportivei Ekaterina Vetkova pentru activitatea desfasurata la CSM Bucuresti, pentru rezultatele si Titlul de Campioana Nationala obtinute in editia de campionat 2014/2015 si ii doreste mult succes in continuare", informează site-ul oficial al clubului de handbal bucureștean.

Campioana en-titre a ligii naționale de handbal feminin, CSM București se pregătește pentru debutul în grupele Ligii Campionilor. Situația de la club este însă incertă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE