Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dănuț Lupu a suferit un infarct! Fostul dinamovist e în stare CRITICĂ

Postat la: 25.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport.ro

Fostul jucător de fotbal Dănuţ Lupu (48 de ani) se află internat în spital, în stare critică, după ce a suferit un infarct la finalul săptămânii trecute, transmite digisport.ro.

Din păcate, fostul idol din Ștefan cel Mare este ţinut în viaţă de aparate. Cu toate că Lupu nu a dat semne că s-ar simţi rău în zilele premergătoare infarctului, el l a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii l-au stabilizat, dar pentru moment fostul mijlocaş se află în comă. Doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de a se recupera total. Cadrele medicale se tem de faptul că a trecut o perioadă destul de mare în care creierul nu a fost oxigenat, astfel că fostul fotbalist ar putea să rămână cu probleme neurologice.

Dănuţ Lupu a evoluat în trei rânduri la Dinamo (1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001) și a câștigat 5 trofee. El a mai evoluat,de-a lungul carierei la Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia şi Tzafirim Holon. La echipa naţională, fostul mijlocaş a jucat în 14 meciuri, fără a marca vreun gol.
Lupu a cucerit cinci trofee: eventul cu Dinamo (1989-1990), titlul cu Panathinaikos (1990-1991) şi titlul şi Supercupa României cu Rapid (1998-1999).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE