Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dakar 2016, etapa a șasea. Emanuel Gyenes s-a clasat pe locul 28. Toby Price a fost primul la finish

Postat la: 09.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Etapa a șasea a Raliului raid Dakar 2016 a avut loc vineri, în jurul localității boliviene Uyuni. Pilotul australian Toby Price (KTM) a trecut primul linia de sosire la secțiunea moto, în timp ce românul Emanuel Gyenes (KTM) s-a clasat pe locul 28, transmite agerpres.ro.

Price se află la a treia etapă câștigată. El a parcurs cei 542 km ai probei speciale în 5 h 51 min 48 sec, devansându-i pe austriacul Matthias Walkner (KTM), cu 1 min 05 sec, și pe portughezul Paulo Goncalves (Honda), cu 1 min 12 sec. Gyenes a sosit la 26 min 05 sec de învingător.

În ierarhia generală, Goncalves ocupă primul loc, cu un timp cumulat de 20 h 23 min 07 sec, urmat de Price la 35 sec și de Walkner la 2 min 50 sec. Gyenes a urcat pe locul 21, la 57 min 02 sec de lider.

Spaniolul Joan Barreda Bort (Honda) a pierdut mai multe ore din cauza unei probleme la motor, iar portughezul Ruben Faria (Husqvarna) a abandonat din cauza unei fracturi la mână.

La clasa auto, francezul Stéphane Peterhansel (Peugeot) s-a impus în etapa a șasea și a preluat conducerea la general. Peterhansel a fost cronometrat în 5 h 01 min 07 sec, devansându-i pe coechipierul său Carlos Sainz, cu 17 secunde, și pe sauditul Yazeed Al-Rajhi (Toyota), cu 7 min 19 sec, etc.

La general, Peterhansel are un avans de 27 de secunde față de conaționalul său Sebastien Loeb (Peugeot), al treilea fiind Sainz, la 5 min 55 sec de lider, etc.
Etapa a șaptea a cursei se va desfășura între Uyuni (Bolivia) și Salta (Argentina), pe distanța de 793 km, dintre care probe speciale 353 km.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE