Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dakar 2016, etapa a opta. Sebastian Loeb a fost impicat într-un accident

Postat la: 12.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Etapa a 8-a a Raliului Dakar, desfășurată pe distanța de 393 km între Salta și Belen, în nord-estul Argentinei, a fost câștigată la clasa auto de qatarianul Nasser Al-Attiah (Mini), care a afost înregistrat cu timpul de 4h 12min. 23 sec. Acesta l-a devansat cu 12 sec. pe spaniolul Carlos Sainz și cu 31 sec. pe francezul Stephane Peterhansel (ambii Peugeot).

Etapa a fost marcată de accidental pilotului francez Sebastian Loeb, în urma căruia a cedat poziția de lider al clasamentului general în fața compatriotului și colegului său de la echipa Peugeot, Stephane Peterhansel.

Bolidul pilotat de multiplul campion mondial de raliuri s-a rostogolit de mai multe ori, cu câteva zeci de km înainte de sosirea celei de-a doua porțiuni a specialei de luni. Loeb și copilotul său, Daniel Elena, au scăpat nevătămați. În schimb, au încheiat etapa la peste o oră în spatele lui Peterhansel.
În clasamentul general conduce Peterhansel, cu un avans de 2min.09sec. față de Sainz și de 14min.43sec. față de Al-Attiyah.

Etapa a noua a Raliului Dakar 2016 va avea loc marți la Belen și cuprinde o probă specială de 285 km.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE