Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












David Beckham a creat isterie în Buenos Aires. Englezul a jucat într-un meci amical / VIDEO

Postat la: 10.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: variety.com

Fostul fotbalist David Beckham a disputat luni un meci alături de copiii și adulții care trăiesc într-un cartier sărac din Buenos Aires, în cadrul unui documentar realizat de BBC împreună cu UNICEF, informează Agerpres.

"Beckham a fost aici pentru aproximativ două ore. A salutat oamenii și a jucat fotbal cu copiii. Aici avem o echipă a bisericii, 'Madres del Pueblo', și a jucat alături de ei", a declarat preotul Hernan Morelli, citat de presa locală.

De asemenea, englezul care a făcut istorie la Manchester United și Real Madrid a acordat autografe și s-a fotografiat cu fanii.
Beckham este angrenat într-un proiect ce prevede disputarea a șapte meciuri pe șapte continente. Fostul internațional englez a filmat deja în Papua Noua Guinee și Nepal, urmând să se deplaseze, de asemenea, la Dijbouti, Miami și în Antarctica.

Ultima etapă este programată pe Old Trafford, stadionul din Manchester pe care fostul mijlocaș și-a lansat cariera, unde Beckham va disputa un meci în beneficiul UNICEF, alături de alte vedete ale fotbalului mondial.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE