Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Declarație războinică a lui Adi Popa: "îmi doresc să picăm cu Dinamo în semifinalele Cupei României"

Postat la: 22.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua a încheiat anul cu patru victorii din patru posibile (3 în cmapionat și una în Cupa României). De altfel, roș-albaștrii s-au impus în toate cele patru patridei cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică. Lui Adi Popa i-a revenit zâmbetul pe buze și a anunțat că o vrea pe Dinamo adversară în semifinalele Cupei României.

"Sincer, chiar îmi doresc să picăm cu ei în semifinalele Cupei, pentru că ar fi o atmosferă foarte frumoasă pe Național Arena și nu mi-ar strica încă 4 victorii cu Dinamo la palmares. N-avem ce revanșă să ne luăm. Deși sunt sărbătorile și trebuie să fim mai buni și trebuie să lăsăm războiul la o parte, eu spun că n-am ce revanșă să-mi iau, pentru că am 7 sau 8 victorii în 3-4 ani la Steaua contra lor", a declarat Adi Popa, la DolceSport.

Echipele calificate în penultima fază a Cupei României sunt ASA Tg. Mureș, Dinamo, CFR Cluj și Steaua. Semifinalele se vor disputa tur-retur în 2 martie 2016 și 20 aprilie 2016.

 

 

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE