Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Demersul Armatei ca CSA Steaua să aibă echipă de fotbal pare sortit eșecului: Nu poți accede prin regulamente la nivel superior

Postat la: 01.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport.hotnews.ro

Conducerea Ministerului Apărării Naționale a anunțat, în urmă cu trei zile, că CSA Steaua va înscrie la anul o echipă de fotbal în liga a patra. Fostul președinte al roș-albaștrilor, Marcel Pușcaș spune că este exclus prin regulament ca echipa de fotbal să evolueze în prima ligă.

"Armata poate sa-si faca echipa doar la fotbalul amator. In fotbalul profesionist, un club departamental nu mai este de actualitate. Se poate sa joci fotbal cu armata belgiana sau cu armata italiana sau cu armata croata, dar nu in competitie cu Arsenal, Liverpool, Bayern sau cu Real.

Dupa parerea mea, orice demers intr-ale performantei fotbalistice facut de CSA Steaua, club departamental, este sortit esecului. Nu poti accede prin regulamente la nivel superior.

Poate sa faca Armata un club de fotbal. Sa stiti ca si Ministerul de Interne are echipa de fotbal, joaca Jandarmeria cu Pompierii si asa mai departe. Dar nu fotbal de performanta, este exclus prin regulamente", a spus Marcel Pușcaș la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE